ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόστισε 27 εκ. ευρώ η ταινία της FIFA και έχει έσοδα... 545 ευρώ!

Κόστισε 27 εκ. ευρώ η ταινία της FIFA και έχει έσοδα... 545 ευρώ!

Στις 5 Ιουνίου η ταινία "United Passions" έκανε πρεμιέρα στην Αμερική και αφορά την αυτοβιογραφία της FIFA. Το κόστος της υπολογίζεται στα 27 εκ. ευρώ και τα έσοδα είναι μέχρι στιγμής 545 ευρώ.

Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται η FIFA και δεν ξέρει από που να φυλαχτεί για να γλιτώσει. Αν μη τι άλλο, το όνομά της και η φήμη της έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά και ουδείς γνωρίζει αν μπορεί να την αποκαταστήσει.

Μετά τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα διαφθοράς και διακίνησης μαύρου χρήματος που έπληξαν το κύρος και την αξιοπιστία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ήρθε το νέο πατατράκ στους κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, πριν τρεις ημέρες (5/6) έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες η ταινία "United Passions" και ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με την αυτοβιογραφία της FIFA, όπου θέλει ανάμεσα σε άλλα να φτιάξει λίγο το όνομά της. Αμ δε...

Ως τώρα τουλάχιστον, τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Το κόστος έχει φτάσει τα 27 εκ. ευρώ για να βγει στις οθόνες η ταινία και τα έσοδα είναι 545 ευρώ. Η ταινία έχει προβληθεί σε 10 κινηματογραφικές αίθουσες και μάλιστα σε μια εξ αυτών πουλήθηκε μόλις ένα εισιτήριο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ