ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφαίος και από τον πάγκο ο Μέσι

Κορυφαίος και από τον πάγκο ο Μέσι

Η Αργεντινή μετά την ήττα από την Βραζιλία ξέσπασε νικώντας με 7-0 το Χονγκ Κονγκ, με την 11άδα να είναι 100% διαφορετική σε σχέση με αυτή κόντρα στην "σελεσάο". Ο Μέσι μπήκε στο 60' και έκλεψε την παράσταση (videos)

Η Αργεντινή νίκησε με 7-0 το Χονγκ Κονγκ σε διεθνές φιλικό, με τον Χεράρδο Μαρτίνο να χρησιμοποιεί τα... δεύτερα, αλλά τον Μέσι να ξεχωρίζει.

Όλοι όσοι έπαιξαν κόντρα στην Βραζιλία ξεκίνησαν από τον πάγκο, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος τερματοφύλακας έπαιξαν από ένα ημίχρονο (Γκουσμάν και Μαρτσεσίν).

Το σκορ άνοιξε ο Έβερ Μπανέγκα (19'), δύο γκολ πέτυχαν οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν (42' και 54'), Νικολάς Γκαϊτάν (44' και 72'), αλλά και ο Λιονέλ Μέσι (66' και 84').

Έφτασε λοιπόν τα 44 γκολ με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής ο Μέσι και μόλις τα 4 προερχόμενος από τον πάγκο, ενώ έκανε και την ασίστ ενδιάμεσα στον Γκαϊτάν. Όχι άσχημα δύο γκολ και μία ασίστ για 30 λεπτά αγώνα.

Η σύνθεση της Αργεντινής...

Γκουσμάν (46' Μαρτσεσίν), Ρονκάγλια (60' Σαμπαλέτα), Βερχίνι, Οταμέντι, Βανχιόνι, Γκάγκο (73' Μαστσεράνο), Μπανέγκα, Ένσο Πέρες (73' Ρομπέρτο Περέιρα), Παστόρε (60' Μέσι), Γκαϊτάν (73' Ντι Μαρία), Ιγκουαΐν.

Χονγκ Κονγκ - Αργεντινή 0-7 (highlights)

Χονγκ Κονγκ - Αργεντινή 0-7 (goals)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ