ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα στον Καρνέζη το ντεμπούτο του Άλισον

Brazil goalkeeper Alisson runs jogs during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, June 13, 2018. Brazil will face Switzerland on June 17 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil goalkeeper Alisson runs jogs during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, June 13, 2018. Brazil will face Switzerland on June 17 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο Άλισον θα παίξει πιθανότατα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο φιλικό της με τη Νάπολι του Ορέστη Καρνέζη στις 4 Αυγούστου.

Μπορεί οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ να βιάζονται να δουν τον Άλισον Μπέκερ με την εμφάνιση της ομάδας τους, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν λίγο για αυτό. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πρόκειται να βιαστεί με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Άλισον στα φιλικά του επόμενου μήνα.

Έτσι, ο νέος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό της με τη Νάπολι του Ορέστη Καρνέζη στις 4 Αυγούστου. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων των κόκκινων επί γαλλικού εδάφους.

Η Λίβερπουλ μετά τα φιλικά στις ΗΠΑ θα πάει για λίγες μέρες στη Γαλλία και από εκεί στο Δουβλίνο, πριν επιστρέψει στην Αγγλία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο του Άλισον μπροστά στους φίλους της Λίβερπουλ αναμένεται να γίνει στις 7 Αυγούστου στο φιλικό με την Τορίνο στο Άνφιλντ.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ