ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: "Θα νικήσουμε τον φόβο"

Κόντε: "Θα νικήσουμε τον φόβο"

Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας έστειλε ο Αντόνιο Κόντε ενόψει του φιλικού της Ιταλίας με τη Ρουμανία, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν θα επιτρέψει στο κακό να νικήσει.

Αυτές τις ημέρες όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα μέσω των αγώνων των εθνικών ομάδων, όμως η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων βρίσκεται στα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το Παρίσι με το μπαράζ τρομοκρατικων επιθέσεων να σκορπάει το θάνατο στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το πόσο πολύ είναι επηρεασμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου από το μακελειό στο Παρίσι μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από τις αποψινές δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε ενόψει του φιλικού Ιταλία-Ρουμανία στη Μπολόνια, με τον τεχνικό της "σκουάντρα ατζούρα" να δηλώνει ακόμα συγκλονισμένος από την επίθεση στο Παρίσι.

"Πιστεύω ότι αυτό που έγινε μας επηρέασε όλους, μας προκάλεσε σοκ. Αυτές οι πράξεις τρόμου και τρομοκρατίας σε κάνουν να σκέφτεσαι καθώς έχουν στόχο να εγκαθιδρύσουν τον φόβο και τον τρόμο.

Πρέπει όμως να παλεύουμε, να προχωράμε και να μην φοβόμαστε γιατί διαφορετικά θα έχει νικήσει το κακό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, και συνέχισε:

"Τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει τώρα να είναι αυξημένα, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Επίσης θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην εφησυχάζουμε. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση είναι να χαλαρώσουμε καθώς περνάει ο χρόνος.

Αυτό που συνέβη είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί αλλά δεν πρέπει να μας τρομάζει. Εάν μας κυριεύσει τότε θα σταματήσουμε να ζούμε.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί, είμαστε υποχρεωμένοι να μην το αφήσουμε να συμβεί. Θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη ζωή μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ