ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: "Έχω 16 σίγουρους για το Euro"

Κόντε: "Έχω 16 σίγουρους για το Euro"

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι ουδείς μπορεί να τον επηρεάσει αναφορικά με τις επιλογές του ενόψει Euro 2016 και αποκάλυψε πως έχει ήδη καταλήξει σε 16 παίκτες που θα πάρει μαζί του στα γήπεδα της Γαλλίας.

Μετά το 1-1 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία στο Ούντινε , η εθνική Ιταλίας θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό, αυτή τη φορά με την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία στο Μόναχο, και ο Αντόνιο Κόντε δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση.

"Η ήττα της Γερμανίας από την Αγγλία δεν μας ευνοεί θα είναι αποφασισμένοι και θυμωμένοι αλλά αυτό ακριβώς ήθελα με αυτά τα δύο τεστ. Επιλέξαμε δύο ομάδες τοπ επιπέδου για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε.

Είναι σημαντικά παιχνίδια για να δούμε τις απαντήσεις αρκετών νεαρών παικτών που έχουμε μικρή διεθνή εμπειρία, θα είναι ένα σημαντικό τεστ όπως ήταν και αυτό με την Ισπανία.

Θα παίξουμε κόντρα στους καλύτερους δείχνοντας τον μέγιστο σεβασμό αλλά χωρίς τον παραμικρό φόβο".

Κόντε: "Έχω 16 σίγουρους για το Euro"

Πέρα όμως από το σχόλιό του για το επικείμενο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τα "πάντσερ", ο Αντόνιο Κόντε προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, που έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών που έχει ήδη αποφασίσει να πάρει μαζί του στην Γαλλία για τα τελικά του Euro 2016.

"Αυτές τις ημέρες κάποιοι κέρδισαν έδαφος και κάποιοι έχασαν. Τη στιγμή που θα κάνω τις κλήσεις θα είμαι ευθής, ειλικρινής και ήρεμος.

Δεν θα επηρεαστώ, δεν θα κοιτάξω κάποιον στο πρόσωπο, σίγουρα οι αποφάσεις μου δεν θα είναι πολιτικές. Εάν έχω ήδη 18 παίκτες σίγουρους; Λιγότερους, ας πούμε 16...".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ