ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά στην Αμέρικα ντε Κάλι ο Μπερμπάτοφ

Κοντά στην Αμέρικα ντε Κάλι ο Μπερμπάτοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στην Αμέρικα ντε Κάλι από την Κολομβία βρίσκεται ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής, αλλά και στελέχη της διοίκησης της ομάδας.

Μπορεί να μην έχει βρει ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ (τον Ιούνιο ανακοινώθηκε η λύσης της συνεργασίας), αλλά συγκεντρώνει ακόμη και σε ηλικία 35 ετών το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Κολομβίας, ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός των ΠΑΟΚ, Μονακό, Φούλαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Λεβερκούζεν και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, βρίσκεται κοντά στην ομάδα της χώρας, Αμέρικα ντε Κάλι.

"Είναι αλήθεια ότι μετέφερα στην Αμέρικα την πιθανότητα να φέρουμε τον Μπερμπάτοφ. Έχει πολλές πιθανότητες, γιατί το ποσό που ζητά είναι εντός προϋπολογισμού της ομάδας. Μίλησα με τον Τούλιο Γκόμες (σ.σ πρόεδρος της ομάδας), ο οποίος ήδη γνωρίζει το κόστος της μεταγραφής και έχει δώσει το οκ", υποστήριξε ο Χουλιάν Βάσκες (πρώην ποδοσφαιριστής και μέλος της διοίκησης της ομάδας) αφήνοντας - ωστόσο - στο χέρι του προπονητή, Ερνάν Τόρες, την τελική έγκριση:

"Το μόνο που μένει είναι η έγκριση του Ερνάν, να μας πει εάν θέλει ή δεν θέλει τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να 'χει, οι συζητήσεις μας με τον ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες".

Η Αμέρικα ντε Κάλι έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα Κολομβίας και θέλει να συνδυάσει με μια ηχηρή μεταγραφή την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ