ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Θα ήταν δύσκολο για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να κατακτήσουν την Premier League"

Liverpool's manager Jurgen Klopp walks on the pitch prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Jurgen Klopp walks on the pitch prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στην δυσκολία του αγγλικού πρωταθλήματος και τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, θα είχαν δυσκολία να κατακτήσουν την Premier League.

Για την δυσκολία του αγγλικού πρωταθλήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να αναφέρει πως ακόμα και οι κορυφαίες ισπανικές όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, θα είχαν δυσκολία να κατακτήσουν την Premier League.

"Ακόμα και για τις κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, θα ήταν δύσκολο να κατακτήσουν την Premier League. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα διεκδικούσαν όλα τα τρόπαια, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτούς. Στην Premier League, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η ένταση είναι πολύ υψηλή", ανέφερε ο Γερμανός κόουτς.

Οι "ρεντς" παίζουν αύριο (1/5) με την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας εκτός έδρας και βρίσκονται στην 3η θέση με 66 βαθμούς, πίσω από Τσέλσι και Τότεναμ. Η Λίβερπουλ έχει έναν πόντο πάνω από τη Σίτι και δυο περισσότερους από τη Γιουνάιτεντ.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ