ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήθηκε στην εθνική ΗΠΑ ο γιος του Λιβεριανού Ζορζ Γουεά

PSG's Timothy Weah trains before the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Angers at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Γουεά AP

Ο γιος του Ζορζ Γουεά, προέδρου της Λιβερίας, κλήθηκε στην εθνική ΗΠΑ για το φιλικό της 27ης Μαρτίου με την Παραγουάη. Έχει ήδη παίξει στην Κ17 των Ηνωμένων Πολιτειών ο 18χρονος χαφ της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Ζορζ Γουεά, που πραγματοποίησε σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα στο παρελθόν, εξελέγη πρόσφατα πρόεδρος της χώρας του, της Λιβερίας. Ο 51χρονος, με θητεία σε Μίλαν, Παρί και Τσέλσι, είχε αναδειχθεί το 1995 ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Στα χνάρια του βαδίζει και ο γιος του, Τίμοθι, ο οποίος είναι 18 ετών και έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο πιτσιρικάς, ωστόσο, που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ΗΠΑ, καθώς έχει κληθεί για το φιλικό της 27ης Μαρτίου με την Παραγουάη.

Ο χαφ της γαλλικής ομάδας, υπενθυμίζεται, έχει ήδη παίξει για την Κ17 των ΗΠΑ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, πραγματοποιώντας μάλιστα χατ τρικ απέναντι στην Παραγουάη.

(AP Photo/Christophe Ena)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ