ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει τα γήπεδα η γαλλική λίγκα;

Κλείνει τα γήπεδα η γαλλική λίγκα;

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να αναβάλλει τις δύο προσεχείς αγωνιστικές σε Ligue 1 και Ligue 2 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά του Παρισιού.

Προσωρινό λουκέτο στα γήπεδα στις δύο κορυφαίες κατηγορίες της Γαλλίας; Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Le parisien", επίκειται μέχρι την Πέμπτη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της γαλλικής Λίγκας και του Υπουργού Εσωτερικών (ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση) όπου θα εξετάσουν αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας για να διεξαχθούν τα ματς της 14ης και της 15ης αγωνιστικής.

Οι δύο επόμενες αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες για το διάστημα από τις 20 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου και από τις 27 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου και όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες όσον αφορά στους όρους ασφαλείας.

Κλείνει τα γήπεδα η γαλλική λίγκα;

Υπάρχει πάντως και η σκέψη να αναβληθούν μόνο τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει έδρα τη γαλλική πρωτεύουσα, με την ομάδα του Λοράν Μπλαν να αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Λοριάν (εκτός) και Ρεμς (εντός).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ