ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κλείνει" στην Μπερ Σεβά ο Πέκχαρτ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ αφίχθη το πρωί της Πέμπτης (20/07) στο Ισραήλ προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Πολύ κοντά στη Χάποελ Μπερ Σεβά βρίσκεται ο Τόμας Πέκχαρτ. Ο Τσέχος επιθετικός έμεινε ελεύθερος απ' την ΑΕΚ, ύστερα από 1,5 χρόνο στους "κιτρινόμαυρους" και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η ομάδα του Ισραήλ.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (20/07) ο 28χρονος στράικερ έφτασε στην Μπερσεβά προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Την περυσινή σεζόν, ο Πέκχαρτ σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 31 συμμετοχές με την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά, λόγω και της παρουσίας του Ούγκο Αλμέιδα, οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τσέχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπερ Σεβά είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν την Παρτίζαν και η ομάδα του Ισραήλ πάρει την πρόκριση απέναντι στη Λουντογκόρετς.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ