ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει Σάρι για τον πάγκο της η Τσέλσι και φουλάρει για Ιγκουαΐν

Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι και ο Ιταλός προπονητής θέλει να φέρει στην ομάδα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για την γραμμή κρούσης.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, λαμβάνοντας αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (θα έπαιρνε 11 εκατ. ευρώ) και όλα συγκλίνουν πως ο νέος της τεχνικός θα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Οι εκπρόσωποι του 59χρονου πρώην προπονητή της Νάπολι βρίσκονται στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 6.000.000 ευρώ, ενώ μένει να διευκρινιστεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. οι Κυπελλούχοι Αγγλίας της φετινής σεζόν θα καλύψουν οικονομικά και τη Νάπολι από τη στιγμή που υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσής του στα 8.000.000 ευρώ, με τους "μπλε" να προσπαθούν να ρίξουν το ποσό, αν γίνεται και στα μισά χρήματα.

Εξάλλου, ο Σάρι θέλει να πάρει από την Γιουβέντους τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Οι δύο τους είχαν σούπερ συνεργασία τη σεζόν 2015-16 στο "Σαν Πάολο" και ο πολύπειρος κόουτς επιθυμεί να τον ακολουθήσει ο "Πιπίτα" στο Λονδίνο. Μάλιστα, η "Tuttosport" υποστηρίζει μέσα από το πρωτοσέλιδό της πως η Γιουβέντους δεν θα είναι αρνητική, σε περίπτωση που επιστρέψει ο Μοράτα στο Τορίνο.

Κλείνει Σάρι για τον πάγκο της η Τσέλσι και φουλάρει για Ιγκουαΐν

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ