ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος φυλάκισης για τον Τσάμπι Αλόνσο

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Για φορολογικές παραβάσεις, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορείται ο Τσάμπι Αλόνσο. Ποιοι οι κίνδυνοι και ποιοι άλλοι θεωρούνται ύποπτοι.

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μπλεξίματα με τις δικαστικές αρχές φαίνεται πως έχει κι ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο 36χρονος, ο οποίος αποσύρθηκε από την δράση μέσα στο 2017, κατηγορείται για φορολογικές απάτες, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών μέσων, ο Αλόνσο φέρεται να απέκρυψε, μαζί με συνεργάτες του, το ποσό των 2.000.000 ευρώ από την εφορία τα έτη 2010, 2011 και 2012.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας της Μαδρίτης εισηγήθηκε την τιμωρία του με πέντε έτη φυλάκισης, με τις κατηγορίες να βαρύνουν και τον φορολογικό του σύμβουλο, Ιβάν Θαλδούα, αλλά και τον οικονομικό του διαχειριστή, Ινιάσι Μαέστρε Καζανόβα.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και αν ο μέσος με θητεία σε Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου κριθεί ένοχος.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ