ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Εσιέν!

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Εσιέν!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιέν λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του με την Persib Bendung, κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή η ομάδα της Ινδονησίας παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης!

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Μάικλ Εσιέν δεν φαίνεται πως εξελίσσεται ιδανικά για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ινδονησία, ο Γκανέζος μέσος κινδυνεύει με ποινή φυλάκιση έως και πέντε ετών και πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ, καθώς η ομάδα του, Persib Bendung παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης!

Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος όσο κι ο συμπαίκτης του, Κάρλτον Κόουλ δεν διαθέτουν κάρτας εργασίας, καθώς η Persib Bendung δεν κατέθεσε έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Μετανάστευσης.

"Την Τρίτη, 18 Απριλίου, η Persib Bendung υπέβαλε αίτημα για άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα. Όταν μιλάμε για μία επαγγελματική ομάδα, θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνίζονται κανονικά στις αναμετρήσεις", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου, Μαουλία Πουρναμαουάτι.

Απ' την πλευρά του, ο προπονητής της Persib Bendung, Ουμούχ Μουχτάρ εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε δηλώσεις του, αλλά και εκνευρισμένος απ' την έκταση που πήρε το θέμα: "Το να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην Ινδονησία μάς προσφέρει χαρά, αφού γινόμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν πως ο Εσιέν είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, όχι λαθρομετανάστης".

Photo Credits: PERSIB Bandung Facebook

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ