ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντίρα: "Φεύγω από την Ρεάλ"

Κεντίρα: "Φεύγω από την Ρεάλ"

Ο Σάμι Κεντίρα επιβεβαίωσε πως θα φύγει από την Ρεάλ το καλοκαίρι, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάμι Κεντίρα, έδωσε συνέντευξη στο "Kicker" και επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα.

Το συμβόλαιό του με τους "μερένγκες" ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, όμως δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την "βασίλισσα" για την επέκτασή του.

Ο 27άχρονος άσος θέλει μία νέα πρόκληση, όπως αναφέρει, καθώς έχει χάσει την θέση του στην 11άδα, με τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς να είναι το δίδυμο στο κέντρο.

"Δεν έχω καμία συμφωνία με κάποιον σύλλογο, ούτε κάποια προτίμηση", τονίζει ο Κεντίρα και συνεχίζει: "Δεν είναι απόφαση κατά της Ρεάλ. Θέλω βρω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου και να συνεχίσω να ωριμάζω ως παίκτης".

Ο Κεντίρα πέρσι κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ και το Μουντιάλ με την εθνική Γερμανίας. Αναφερόμενος στην επιτυχία με τους Μαδριλένους πρόσθεσε: "Για μένα ήταν φανταστική στιγμή στην ζωή μου, σε μία φανταστική ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και τις υπόλοιπες εβδομάδες μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Όσον αφορά στο μέλλον του, η Σάλκε έχει επιβεβαιώσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του και φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός, όμως ενδιαφέρονται Μπάγερν, Τσέλσι και Άρσεναλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ