ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεϊρόζ: "Κανείς δεν θέλει να παίξει φιλικό μαζί μας"

Iran's Coach Carlos Queiroz is seen before the international friendly soccer match between Iran and Uzbekistan at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Iran's Coach Carlos Queiroz is seen before the international friendly soccer match between Iran and Uzbekistan at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ απάντησε για τη ματαίωση των φιλικών της ομάδας του με την Ελλάδα και το Κόσοβο ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η εθνική ομάδα του Ιράν βρίσκεται στην Τουρκία, όπου πραγματοποιεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θυμίζουμε πως είναι μαζί με την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Μαρόκο στον Β' όμιλο.

Υπάρχουν αρκετά εμπόδια στο κομμάτι της προετοιμασίας και αυτά αφορούν τα φιλικά που ήταν προγραμματισμένα και ματαιώθηκαν, όπως με την Ελλάδα και το Κόσοβο. Αυτό με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο για χθες (2/6), αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη.

Η γαλανόλευκη δεν επρόκειτο να μεταβεί στην Πόλη να αγωνιστεί μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έφερε και κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και την Π.Ο. του Ιράν. Μετέπειτα προγραμματίστηκε φιλικό ματς με το Κόσοβο, το οποίο επίσης ακυρώθηκε.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Οι επικριτές μας μιλούν πολύ, αλλά είναι κρίμα που κανείς δεν θέλει να παίξει φιλικό μαζί μας. Το Ιράν έχει πολιτικά προβλήματα".

Το Ιράν έχει δώσει μέχρι δύο φιλικά με το Τουρκμενιστάν και με μια δεύτερη ομάδα της Τουρκίας, ενώ στις 8 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί φιλικό με τη Λιθουανία, που θα είναι το τελευταίο πριν τη μετάβαση στη Ρωσία για την φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

AP Photo/Ebrahim Noroozi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ