ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτσε: "Ναι, ενδιαφερόταν η Ίντερ"

Κάτσε: "Ναι, ενδιαφερόταν η Ίντερ"

Ο Αλβανός μέσος, Έργκους Κάτσε, εξήγησε σε συνέντευξή του στην Αλβανία γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Πλζεν και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Ίντερ.

Ο Έργκους Κάτσε συνεχίζει την καριέρα του στην Βικτόρ Πλζεν και για πολούς η επιλογή του να πάει δανεικός στην ομάδα της Τσεχίας εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο ίδιος έδωσε απαντήσεις σε συνέντευξή του στην αλβανική ιστοσελίδα "panorama", στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το ενδιεφέρον της Ίντερ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την καριέρα του τα προηγούμενα χρόνια: "Από το 2004 ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκα και μια σεζόν με την Αναγέννηση Επανομής. Στη συνέχεια επέστρεψα και μπήκα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ".

Για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του: "Το γκολ επί της Γαλλίας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Όχι μόνο γιατί σκόραρα εναντίον αυτή της ομάδας, αλλά γιατί το γκολ αυτό συνδυάστηκε και με νίκη. Επίσης, μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου ήταν και η στιγμή που έγινα επαγγελματίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ".

Για το αν επηρέασε τον ρόλο του στην εθνική Αλβανίας στο Euro το γεγονός ότι έμενε στον πάγκο του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν: "Όχι δεν το πιστεύω. Σίγουρα για να είναι ένας παίκτης σε φόρμα παίζει ρόλο να τα δίνει όλα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως δεν πιστεύω ότι ο προπονητής της εθνικής επηρεάζεται από το γεγονός ότι ένας παίκτης έχει χάσει μερικά παιχνίδια στον σύλλογο τον οποίο αγωνίζεται".

Για το αν φέτος θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής: "Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Εγώ πρέπει να προετοιμαστώ στο μάξιμουμ, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στη Πλζέν και να είμαι πάντα έτοιμος και για την εθνική".

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από την Ίντερ και από άλλες ομάδες του εξωτερικού: "Ναι υπήρχε ενδιαφέρον της Ίντερ. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά είχα ακούσει για το ενδιαφέρον της Ίντερ και πώς ζήτησαν πληροφορίες. Υπήρχαν προτάσεις και από άλλες τέσσερις ομάδες, από την Πορτογαλία, όμως δεν μπορώ να πω ονόματα. Όμως εγώ προτίμησα να παίξω στη Πλζέν και λόγω της συμμετοχής στο Europa League".

Για τη ρήτρα του συμβολαίου του και αν αυτή αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ: "Δε θα ήθελα να συζητώ δημόσια τέτοια θέματα, αλλά ναι είναι κοντά σε αυτό το ποσό".

Για τον λόγο που διάλεξε την Πλζέν συμπλήρωσε: "Το καλύτερο για μένα ήταν να παίξω, γι΄αυτό διάλεξα την Πλζεν. Με υποδέχτηκαν εξαιρετικά. Η Πράγα είναι μια φανταστική πόλη με εξαιρετικούς ανθρώπους και η ομάδα μας αποτελείται από θερμούς υποστηρικτές".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ