ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτσε: "Δεν ήταν ούτε φάουλ η πρώτη κάρτα"

Κάτσε: "Δεν ήταν ούτε φάουλ η πρώτη κάρτα"

Ο Εργκους Κάτσε αναφέρθηκε στην αποβολή του στο ματς με την Αυστρία, ενώ σχολίασε και την συμμετοχή στο Euro. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Εργκους Κάτσε στο φιλικό της Αλβανίας με την Αυστρία αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για την αποβολή του, αλλά και για την συμμετοχή στο Euro.

"Η δεύτερη κάρτα ήταν αλλά η πρώτη όχι. Δεν υπήρχε καν φάουλ. Ομως έτσι είναι οι διαιτητές κάποιες φορές, κάνουν λάθη σε τέτοιες περιπτώσεις".

Για την συμμετοχή στο Euro, τόνισε: "Είμαι έτοιμος για το Euro. Οπως κάθε ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ, θέλω να παίζω όλο και περισσότερο για να βελτιώνομαι. Μπορώ να πω ότι είμαστε μια ομάδα με αξία. Πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Δεν πάμε για τουρισμό στη Γαλλία. Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση".

Τέλος, για την Εθνική Αλβανίας στο ματς με την Αυστρία είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί και δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα πολύ ποιοτική. Φάνηκε ότι μπορούμε να πάμε χωρίς φόβο στο ευρωπαϊκό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ