ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταρχήν συμφωνία με την Ίντερ ο Κασάμι!

Καταρχήν συμφωνία με την Ίντερ ο Κασάμι!
INTIME SPORTS

Στην αποκάλυψη ότι ο Παϊτίμ Κασάμι συμφώνησε προκαταρκτικά με την Ίντερ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από τη νέα σεζόν, προχώρησαν τα ελβετικά ΜΜΕ.

Όσο περνούν οι ημέρες και μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα αυξάνονται εκείνες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του σε κάποιο πιο προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ και ο τεχνικός της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι είχαν συνομιλία με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κασάμι στην Ίντερ και μερικά 24ωρα αργότερα ο 23χρονος μέσος φαίνεται πως προβάρει τα νερατζούρι.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν ελβετικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες (η είδηση αναδημοσιεύεται από την "Gazzetta dello Sport") ο άλλοτε άσος των Λάτσιο και Παλέρμο έχει ήδη έρθει σε προκαταρκτική συμφωνία με την Ίντερ και οι πιθανότητες να αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν με την ομάδα του Μιλάνου είναι αρκετές.

Κατά τους Ελβετούς, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα είναι εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η μετακίνηση του παίκτη από τον Πειραιά στο Μιλάνο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση των εν λόγω μέσων τόσο από την Ιταλία (Ίντερ) όσο και από την Ελλάδα (Ολυμπιακός).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ