ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατάντια για Νασρί: Σε βίντεο κλιπ με ραπ και ναρκωτικά

Κατάντια για Νασρί: Σε βίντεο κλιπ με ραπ και ναρκωτικά

Ο Σαμίρ Νασρί πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικό βίντεο κλιπ στο οποίο μαζί με φίλους του ταξιδεύουν σε λιμουζίνα, τζετ, χορεύει σε στύλο, ενώ την παρουσία τους κάνουν και ναρκωτικά (VIDEO).

Η καριέρα του Σαμίρ Νασρί έχει πάρει την κάτω βόλτα. Τα τελευταία χρόνια το όνομα του έχει εμπλακεί σε αρκετά σκάνδαλα, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει θέσει στο περιθώριο καθώς έχει πάρει πολλά κιλά στις διακοπές του καλοκαιριού.

Όπως φαίνεται υπάρχει εξήγηση για τα περιττά κιλά και έχει να κάνει με την κακή εξωγηπεδική του ζωή. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο φαγητό, αλλά και στις καταχρήσεις.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο σε λογαριασμό φίλου του Νασρί, πρώην ποδοσφαιριστή που έχει να αγωνιστεί από το 2013, όπου ο άσος της Σίτι πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικό βίντεο κλιπ στο οποίο την παρουσία τους κάνουν και ναρκωτικά διαφόρων τύπων.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νασρί έχει πάρει ναρκωτικά ή ήταν "παρών" όταν έκαναν την εμφάνιση τους, καθώς υπάρχει συρραφή από κλιπ, όμως αν κρίνουμε από τα σημεία που πρωταγωνιστεί πρέπει να γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο περιβάλλον του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά του Πεπ Γκουαρδιόλα.

#memo #vegas #LA #myteambetterthanyours #turfu #stonerlife #thuger @samnasri8 @thev1ctor

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ahmed Yahiaoui (@iamyahia) στις

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ