ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καντονά: "Ας σώσει κάποιος τον Γκουαρδιόλα απ' τη Σίτι"

Καντονά: "Ας σώσει κάποιος τον Γκουαρδιόλα απ' τη Σίτι"

Ο Ερίκ Καντονά, μέσω απ' την εκπομπή του στο Eurosport, μοίρασε ευχές για το 2017, με τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Κλαούντιο Ρανιέρι και Τζάνι Ινφαντίνο να περνούν απ' το μικροσκόπιο του. (VIDEO)

Απολαυστικός ήταν γι' ακόμα μία φορά ο Ερίκ Καντονά μέσα απ' την εκπομπή που διατηρεί στο Eurosport. Ο παλαίμαχος επιθετικός μοίρασε ευχές για το 2017 στους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Κλαούντιο Ρανιέρι, Τζάνι Ινφαντίνο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, να περνούν απ' το μικροσκόπιο του, για διαφορετικούς λόγους.

"Για το 2017, εύχομαι κάποιος να σώσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα απ' την Μάντσεστερ Σίτι. Μόλις πέντε μήνες στην ομάδα και ήδη συζητάει την απόσυρση. Πέντε μήνες... Τι σου έχουν κάνει; Πεπ, μείνε δυνατός. Ο Ιησούς έρχεται να σε σώσει, απευθείας απ' το Κορκοβάντο (σ.σ. βουνό στο Ρίο ντε Τζανέιρο που βρίσκεται το άγαλμα του Ιησού) . Ή μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ μετά τα μεσάνυχτα", ήταν το σχόλιο του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Καταλανό τεχνικό.

Παράλληλα, ο Γάλλος σταρ ευχήθηκε η RB Λειψίας να κατακτήσει την Bundesliga: "Εύχομαι η Λειψία να γίνει η φετινή σταχτοπούτα της Ευρώπης και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν έχω κάτι με την Μπάγερν, αλλά η Bundesliga τα τελευταία χρόνια μοιάζει με την ταινία "Η Μέρα της Μαρμότας". Ξυπνάς και είναι διαρκώς η ίδια χρονιά. Ξανά και ξανά".

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός των προτιμήσεων του Καντόνα που τον παρουσίασε ως "φυσικό κληρονόμο του", με αφορμή τη συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους. Τέλος, όσον αφορά στον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, o Καντονά ευχήθηκε να επιστρέψει στα μπαλάκια των κληρώσεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα δικά του... μπαλάκια.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ