ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα ματς στη Ρουμανία λόγω Εκένγκ

Κανένα ματς στη Ρουμανία λόγω Εκένγκ

Η ρουμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλλει τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου αλλά και των ματς πρωταθλήματος στη μνήμη του Πατρίκ Εκένγκ.

Συγκλονισμένη είναι η ρουμανική και παγκόσμια φίλαθλη - κι όχι μόνο - κοινή γνώμη από τον απροσδόκητο χαμό του 26χρονου Καμερουνέζου μέσου της Ντινάμο Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την αναμέτρηση με τη Βιτορούλ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας σεβόμενη το πένθος που επικρατεί στην οικογένεια της Ντινάμο Βουκουρεστίου και στο ποδόσφαιρο της χώρας αποφάσισε την αναβολή ματς πρωταθλήματος, προγραμματισμένων για το διάστημα 7-9 Μαΐου, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τη 10η ημέρα του μηνός.

"Μετά την τραγωδία του Σαββάτου, στο ματς της Ντινάμο με τη Βιτορούλ, κατά την οποία ο Πατρίκ Εκένγκ έφυγε από τη ζωή, όλα τα ματς που διεξάγονται υπό την εποπτεία της ομοσπονδίας στην περίοδο 7-9 Μαΐου, αναβάλλονται.

Ο τελικός Κυπέλλου (αρχικά προγραμματισμένος για τις 10 Μαΐου), ανάμεσα σε Ντινάμο Βουκουρεστίου και Κλουζ μετατίθεται για τις 17 Μαΐου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

"Μια τρύπα στην καρδιά μας..."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ