ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπάνιας: "Θα αγκάλιαζα τον άνθρωπο που με πυροβόλησε"

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σαλβαδόρ Καμπάνιας σταμάτησε το Γενάρη του 2010 όταν άγνωστος τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Ο Παραγουανός σε μεγαλείο ψυχής υποστηρίζει ότι θα αγκάλιαζε τον παρολίγον δολοφόνο του.

Ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας, τον Γενάρη του 2010 πυροβολήθηκε στο κεφάλι στην Πόλη του Μεξικού και έδωσε μάχη για να παραμείνει στην ζωή. Την κέρδισε, ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο παρά τις οποίες απόπειρες να το κάνει έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Έξι χρόνια μετά, σε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής, υποστήριξε ότι έχει συγχωρήσει τον παρολίγον δολοφόνο του και θα τον αγκάλιαζε επιρρίπτοντας ευθύνες στον εαυτό του για το γεγονός ότι αν και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε ντισκοτέκ στις πέντε τα ξημερώματα.

"Αυτό το περιστατικό είναι παρελθόν για εμένα, τώρα απολαμβάνω τη νέα μου ζωή, μαζί με την οικογένειά μου. Τώρα θέλω να γίνω ένας καλός προπονητής, όπως ήμουν ως ποδοσφαιριστής. Θυμάμαι πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι με στήριξαν. Έψαξα να τους βρω, αν και αποφάσισα να μην τους μιλήσω.

Έαν έβλεπα αυτόν που με πυροβόλησε θα τον αγκάλιαζα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον συγχώρησα γι' αυτό που έκανε. Αυτό που ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω είναι τι έκανα εγώ, ένας ποδοσφαιριστής επαγγελματίας, στη ντισκοτέκ στις 5 τα ξημερώματα. Ντρέπομαι για το γεγονός ότι ήμουν εκεί.

Όταν σκέφτομαι το ατύχημα το πρώτο που περνά από το κεφάλι μου είναι ότι δεν ξαναέπαιξα, γιατί δεν αποθεραπεύτηκα καλώς. Γι' αυτό συνιστώ στους νέους να προσέχουν τους εαυτούς τους, πάντα υπάρχουν κακοτυχίες", υποστήριξε ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ