ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσμα σε Ιμπραχίμοβιτς από την Sheffield FC!

Κάλεσμα σε Ιμπραχίμοβιτς από την Sheffield FC!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει καταλήξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και η Sheffield FC θέλει να δοκιμάσει την τύχη της. Δείτε την φοβερή επιστολή που έστειλε στον Σουηδό για να τον πείσει να δεχτεί την πρότασή της!

Η Sheffield FC υπερηφανεύεται για το γεγονός πως είναι ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο (ιδρύθηκε το 1857) και τώρα θέλει να μείνει στην ιστορία ως η ομάδα που κατάφερε να αρπάξει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από τα... θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Όσο και αν ακούγεται σουρεάλ, η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Πρώτη κατηγορία της Northern Premier League (όγδοη κατηγορία) έκανε κάλεσμα στον Σουηδό σούπερ σταρ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο Facebook, προτρέποντάς τον να αψηφήσει τα λεφτά για τη δόξα...

"Αγαπητέ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σε περίτπωση που εξακολουθείς να αναζητάς μία νέα πρόκληση, είμαστε χαρούμενοι να συζητήσουμε τη μεταγραφή σου για τη νέα σεζόν.

Δεν προσφέρουμε επιταγές, αλλά πραγματικό παιχνίδι. Ίσως το καλύτερο πράγμα για σένα ώστε να χτίσεις μία κληρονομιά στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο το μύθο ενός παίκτη.

Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο από το χρήμα και τη δόξα. Με σεβασμό,

Sheffield FC", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ