ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακή απόδοση από τον Μπεργκ

Κακή απόδοση από τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη φιλική ήττα της Σουηδίας με 2-1 από την Τουρκία, διατηρώντας όμως την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή, Έρικ Χάμρεν.

Απόντος του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, οι Μάρκους Μπεργκ και Τζον Γκουϊντέτι συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο της Σουηδίας στο φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία, στην Αντάλια. Οι Σουηδοί ηττήθηκαν 2-1 από τους Τούρκους, έχοντας ισοφαρίσει το σκορ στο 76' Γκράνκβιστ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης με τον παρτενέρ του να έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Μπεργκ δεν κατάφερε να εμπλακεί στις επιθετικές προσπάθειες της Σουηδίας και πήρε χαμηλό βαθμό για την απόδοση του, αφού δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Στην ανάλυση του ματς, η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" συμπεριέλαβε τον 29χρονο στράικερ στις απογοητεύσεις του φιλικού, γράφοντας: "Συγκαταλέγεται στους πιο ποιοτικούς Σουηδούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν το έδειξε στο γήπεδο. Δεν είδαμε ούτε τις ικανότητες του, ούτε τον ίδιο σε προσωπικές ενέργειες. Εκτός από δύο συνδυασμούς με τον Γκουιντέτι και κάποιες κινήσεις, έκανε λίγα. Ο Χάμρεν περίμενε από αυτόν διεισδυτικότητα, σωστές επιλογές και αντί για αυτό, έκανε τα αντίθετα. Πρέπει να βελτιωθεί άμεσα".

Το αρνητικό για τον Μπεργκ δεν περιορίστηκε στη δική του απόδοση, αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του ανταγωνιστή του για τη θέση στην επίθεση, Τζον Γκουϊντέτι. Πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής διατήρησε τον Μπεργκ στο ματς για 90 λεπτά, σε αντίθεση με τον Γκουιντέτι τον οποίο αντικατέστησε στο 63'.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ