ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακά: "Δεν ανανεώνω με την Ορλάντο Σίτι"

Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando City's Kaka, left, celebrates his goal against Sporting Kansas City during the first half of an MLS soccer game, Saturday, May 13, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Μετά από τρία χρόνια στην Ορλάντο Σίτι, ο Κακά ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν ξεκαθάρισε πού θα συνεχίσει.

Τέλος εποχής για τον Κακά, ο οποίος μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν με την Ορλάντο Σίτι, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Λίγες ημέρες μετά από την γνωστοποίηση των προθέσεών του στην "Globoesporte" να ακολουθήσει τον δρόμο του Αντρέα Πίρλο και να ρίξει "αυλαία" στην σπουδαία καριέρα του, ο Βραζιλιάνος έκανε το πρώτο βήμα πριν από το τέλος.

"Δεν αισθάνομαι χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο πλέον, επειδή αισθάνομαι μόνο κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται καλά με αυτό τώρα και στην ηλικία των 35 είναι πολύ δύσκολο να αναρρώσω εγκαίρως".

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από τον αμερικανικό σύλλογο στην εκπνοή του συμβολαίου του: "Θέλω να ανακοινώσω ότι δεν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με την Ορλάντο Σίτι. Μόνο αυτό θέλω να ανακοινώσω. Θα τιμήσω το φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν".

Ο 35χρονος διεθνής δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του: "Θέλω να αδράξω την ευκαιρία και να διευκρινίσω ότι είπα (σ.σ. στην "Globoesporte"). Ο πόνος δεν βρίσκεται πίσω από την απόφασή μου. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε παίκτη, όλοι πονάνε. Η απόφασή μου να μην ανανεώσω δεν βασίστηκε στη φυσική κατάσταση, ούτε το επόμενο βήμα στην καριέρα μου".

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου το 2007 τόνισε ότι στο μέλλον ενδέχεται να επιστρέψει στο Ορλάντο από άλλο πόστο, ενώ άφησε ανοιχτό να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ