ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και όμως: η Βραζιλία νίκησε 1-0 τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2014!

Και όμως: η Βραζιλία νίκησε 1-0 τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2014!
INTIME SPORTS

Μοιάζει απίστευτο και εξωπραγματικό όμως υπάρχει. Δείτε το video που παρουσιάζει... αλλιώς το περασμένο Μουντιάλ, με τη Βραζιλία όχι μόνο να μη διασύρεται από τη Γερμανία αλλά να την νικάει 1-0 με γκολ στο φινάλε και να προκρίνεται στον τελικό!

"Γίνεται να πραγματοποιηθεί η πιο απίθανη σκέψη σου;" Αυτό το ερώτημα έχει θέσει το φετινό καλοκαίρι γνωστή μάρκα μπύρας μέσω καμπάνιας με τίτλο #skepsouginetai και η αλήθεια είναι πως αν η συγκεκριμένη εκστρατεία είχε γίνει στη Βραζιλία όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν τι θα ζητούσαν οι περισσότεροι φίλοι της "Σελεσάο".

Τι άλλο από το να μην είχαν βιώσει την τραυματική εμπειρια του να δουν την ομάδα τους να ταπεινώνεται εντός έδρας από τη Γερμανία με 7-1 στον ημιτελικό του Μουντιάλ πριν από έναν περίπου χρόνο (8/7/2014); Ε, λοιπόν κάποιος τους... σκέφτηκε και αποφάσισε να τους παρηγορήσει με τη χρήση της τεχνολογίας παρουσιάζοντας ένα video όπου το σενάριο ήταν εντελώς διαφορετικό.

Και όμως: η Βραζιλία νίκησε 1-0 τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2014!
INTIME SPORTS

Η Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ έχανε τη μία ευκαιρία μετα την άλλη, ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν ανίκητος και οι γηπεδούχοι εφάρμοζαν υποδειγματικά το οφσάιντ, ώστε να έρθει η ώρα του 90ου λεπτού. Με τον ημιτελικό να παραμένει χωρίς σκορ ο Οσκάρ πήρε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, για να γράψει το 1-0 για τη Βραζιλία του Κάρλος Ντούνγκα και να την στείλει στον τελικό του Μουντιάλ!

Ιδού το video με τη Βραζιλία να νικάει 1-0 τη Γερμανία:

Δείτε πώς η Γερμανία συνέτριψε 7-1 τους διοργανωτές πριν έναν χρόνο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ