ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και η Ρόμα θέλει τον Πάουλο Σόουζα

Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Inter Milan at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Feb. 14, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Inter Milan at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Feb. 14, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Εκτός των Γιουβέντους και Ντόρτμουντ, θέλει και η Ρόμα τον Πάουλο Σόουζα για την θέση του προπονητή, με τις φήμες να αναφέρουν πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", μέλη της διοίκησης της Ρόμα έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους να αναλάβει το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των "τζαλορόσι".

Το συμβόλαιο του Λουτσιάνο Σπαλέτι ολοκληρώνεται και είναι αρκετά πιθανό να μην συνεχίσει στον πάγκο των Ρωμαίων, με σημαντικό λόγο για αυτό το σενάριο την κακή του σχέση με τον Φραντσέσκο Τότι.

Για τον Πάουλο Σόουζα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ντόρτμουντ (ίσως φύγει ο Τόμας Τούχελ), αλλά και από την Γιουβέντους, αν και εκεί φαντάζει πλέον πιθανότερο να ανανεώσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πέραν του Σόουζα, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι προπονητής της Φιορεντίνα και δύσκολα θα παραμείνει, υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρόμα είναι επίσης, σύμφωνα με τις φήμες, οι Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, Ουνάι Έμερι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, Βιντσέντσο Μοντέλα, αλλά και Λεονάρντο Ζαρντίμ!

AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ