ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Ρονάλντο: "Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Κ. Ρονάλντο: "Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την κατάκτηση του Champions League και του Euro και υποστήριξε ότι έχει καλές πιθανότητες να προσθέσει μία ακόμα Χρυσή Μπάλα στην κατοχή του.

Με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε το 11ο Champions League στην ιστορία των Μαδριλένων και το 3ο δικό του ενώ σε λιγότερο από δύο μήνες σήκωσε ως αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (αλλά και μεγάλο τρόπαιο γενικότερα) στην ιστορία της χώρας.

Η ερώτηση λοιπόν "πως αισθάνεσαι" δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι, στο διάστημα που ο CR7 παρέστη στα εγκαίνια του νέου του εντυπωσιακού πεντάστερου ξενοδοχείου, με τους δημοσιογράφους να δίνουν απλά το μικρόφωνο στον 31χρονο σούπερ σταρ και εκείνος να τους δηλώνει:

"Αυτή η σεζόν ήταν η καλύτερη στης καριέρας μου, κέρδισα δύο σημαντικούς τίτλους με το σύλλογό μου και την εθνική μου ομάδα, ήταν κάτι πραγματικά μοναδικό.

Κ. Ρονάλντο: "Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Το Champions League ήταν μία μοναδική στιγμή, πολύ συγκινητική. Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις αυτό το τρόπαιο, κάθε φορά που το κοιτάζω μου έρχονται αναμνήσεις από όταν το κατέκτησα πρώτη φορά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αν περιμένει πλέον και τη Χρυσή Μπάλα για 4η φορά στην καριέρα του, με τον Πορτογάλο άσο να υποστηρίζει:

"Δεν είναι στο χέρι μου αλλα πιστεύω ότι είμαι σε καλή θέση αφού έχω κερδίσει το Champions League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όμως δεν είναι τα πάντα οι ατομικοί τίτλοι, δεν έχω εμμονή με αυτούς.

Φέτος έχω ήδη κατακτήσει δύο σημαντικά τρόπαια. Το γόνατό μου; Αισθάνομαι καλύτερα, ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ