ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στην Ολλανδία για το Βέλγιο

Ισοπαλία στην Ολλανδία για το Βέλγιο

Με το τυχερό γκολ του Καράσκο το Βέλγιο απάντησε στο τέρμα του Κλάασεν με πέναλτι και πήρε ισοπαλία (1-1) από την Ολλανδία στο φιλικό του Άμστερνταμ. Ξανά τραυματίας ο Κομπανί! (video)

Ολλανδία και Βέλγιο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε διεθνές φιλικό που διεξήχθη στο "Amsterdam ArenA", τέσσερις ημέρες μετά τις επίσημες υποχρεώσεις τους με Λουξεμβούργο και Εσθονία, αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38' με εκτέλεση πέναλτι του μέσου του Άγιαξ, Ντάβι Κλάασεν και απάντησε στο 82' ο ασός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο, με ένα τυχερό γκολ (σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε).

Ο Στάιν Σχάαρς βρήκε την φόρμα του στην Χέρενφέν και επέστρεψε στους "Oranje", ήταν στην 11άδα, αλλά στο 15' αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, όπως και ο Φίνσεντ Γιάνσεν της Τότεναμ, λόγω σύγκρουσης με τον Σιμόν Μινιολέ.

Ισοπαλία στην Ολλανδία για το Βέλγιο

Δεν είχε τραυματισμούς μόνο η Ολλανδία, καθώς ο αρχηγός του Βελγίου, Βενσάν Κομπανί, για μία ακόμη φορά είχε ενοχλήσεις στο ζέσταμα, έτσι στην 11άδα ξεκίνησε και έκανε ντεμπούτο, ο Κριστιάν Καμπασελέ της Γουότφορντ.

Θυμίζουμε πως το Βέλγιο είναι στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος, ενώ η Ολλανδία δεν είχε παίξει στο Euro 2016 και μετά από 3 αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου της πίσω από Γαλλία και Σουηδία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουρχ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Σχάαρς (15' Κλάζι), Βαϊνάλντουμ (89' Ράμσελααρ), Σνάιντερ (75' Φιλένα), Κλάασεν (46' Μπρένετ), Λενς (67' Ντεπάι), Φίνσεντ Γιάνσεν (27' Ντοστ).

ΒΕΛΓΙΟ (3-4-3): Μινιολέ, Καμπασελέ, Σιμάν, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντεφούρ (82' Τίλεμανς), Μενιέ (46' Φόκετ), Καράσκο, Ντε Μπράινε (64' Τοργκάν Αζάρ), Εντέν Αζάρ, Μέρτενς (64' Λουκακού).

Ολλανδία - Βέλγιο 1-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ