ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Αμέρικα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Αμέρικα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Αμέρικα αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Φοίνιξ. Σκόρερ ο Χουάν Μάτα στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου. (VIDEO)

Με αρκετά νέα πρόσωπα και μπόλικες απουσίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Αμέρικα στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας περιόδου και φυσικά στο πρώτο τεστ στην περιοδεία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χένρι Μαρτίν στο 60’, αλλά ο Χουάν Μάτα διαμόρφωσε το 1-1 στο 78’ με σουτ που πέρασε μέσα από τα πόδια του γκολκίπερ της Κλαμπ Αμέρικα.

Ο Μουρίνιο δεν είχε στη διάθεσή του τους Πογκμπά, Λουκακού, Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Λίνγκαρντ, Γιανγκ, Ράσφορντ, Φελαϊνί και Μάτιτς, καθώς επίσης και τον Αλέξις Σάντσες που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω μπλεξίματος με την εφορία.

Η σύνθεση της Γιουνάιτεντ: Γκραντ (46’ Περέιρα), Βαλένσια (46’ Φοσού-Μενσά), Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Σο (76’ Γκρίνγουντ), Ερέρα, ΜακΤόμινεϊ (87’ Τουανζέμπε), Α. Περέιρα, Μάτα (87’ Γκόμες), Μαρσιάλ (61’ Τσονγκ), Μίτσελ (61’ Νταρμιάν).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ