ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ίντερ με 3-0 σε αγώνα που έγινε στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας στο πλαίσιο του ICC. Οι Χεσέ, Βαράν και Ροντρίγκες οι σκόρερ (VIDEOS).

Με μια ξεγυρισμένη τριάρα, η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με το... δεξί στους αγώνες της επί κινεζικού εδάφους για το ICC και συγκεκριμένα στην πόλη Γκουανγκζού. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν πέρα για πέρα αποτελεσματική και μπόρεσε να φτάσει εύκολα και απλά στο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους "νερατζούρι" του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Θυμηθείτε εδώ το Live του αγώνα

Η "Βασίλισσα" μπήκε σε θέση οδηγού στο 29ο λεπτό. Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Χεσέ κατέβασε την μπάλα, ντρίμπλαρε τον Μουρίγιο και πλάσαρε ψύχραιμα με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56', ο Βάθκεθ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βαράν προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα των "μερένγκες", κάνοντας σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια, αφού η Ίντερ αδυνατούσε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 88' ο ο Χαντάνοβιτς δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες και ενώ δυο λεπτά είχε κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση σε στημένο του Κολομβιανού.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι είχαν επικρατήσει με 4-1 της Μάντσεστερ Σίτι για το τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία, ενώ οι "νερατζούρι" λεχασαν 1-0 από τη συμπολίτισσα Μίλαν χάρη σε γκολ του Φιλίπ Μεξές.





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ