ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν τσεκάρουν την Μάντσεστερ Σίτι

Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν τσεκάρουν την Μάντσεστερ Σίτι

Τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του καλοκαιριού.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα ωστόσο οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό τους για την επόμενη περίοδο. Η κακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι με αποκορύφωμα τη συντριβή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από την Γιουνάιτεντ αναμένεται να οδηγήσει αρκετούς παίκτες στην πόρτα της εξόδου.

Ήδη αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί ως πιθανοί προς αποχώρηση, ενώ οι μνηστήρες όσο περνά ο καιρός ολοένα και πληθαίνουν.

Οι δύο ομάδες που φέρονται να εξετάζουν παίκτες της Σίτι πιο θερμά είναι η Ίντερ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι λόγοι που η πρώτη κοιτάζει την ενίσχυσή της δεν χρειάζεται να αναλυθούν. Το συνονθύλευμα που παρουσιάζει ο Μαντσίνι πρέπει να βελτιωθεί και η ομάδα χρειάζεται ενέσεις ποιότητας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ιταλός προπονητής εξετάζει τρεις παίκτες από την πρώην ομάδα του. Ο λόγος για τον Γιαγιά Τουρέ, τον Νασρί και τον Μίλνερ. Ο τρίτος αποτελεί και την πιο βατή περίπτωση αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θεωρητικά είναι η πιο οικονομική λύση.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο Γιαγιά Τουρέ όσο και ο Νασρί βρίσκονται στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ειδικά ο Νασρί φαίνεται να είναι πιο ψηλά στη λίστα του Μπλαν ωστόσο και για τους δύο θα χρειαστούν χρήματα μιας και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το 2017 και το 2019 αντίστοιχα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ