ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ίντερ έκλεψε Κοντογκμπιά από Μίλαν

Η Ίντερ έκλεψε Κοντογκμπιά από Μίλαν

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά προτίμησε την Ίντερ από τη Μίλαν, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα και θα υπογράψει στους "νερατζούρι"

Ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο, όχι όμως με την φανέλα της Μίλαν, αλλά με αυτή της Ίντερ.

Την Πέμπτη η μεταγραφή του στους "ροσονέρι" ήταν σίγουρη με τον Γκαλιάνι να ταξιδεύει στο Μονακό για την ολοκληρώσει.

Την Παρασκευή όμως στο ίδιο ξενοδοχείο μάλιστα που έμενε ο Γκαλιάνι έγινε συνάντηση εκπροσώπων του παίκτη με εκπροσώπους της Ίντερ!

Τελικά φαίνεται πως οι "νερατζούρι" έκλεψαν τον παίκτη, καθώς συμφώνησαν με τη Μονακό στα 35.000.000 ευρώ με τον ίδιο τον 22άχρονο άσο σε απολαβές 4.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Φήμες λένε πως την Παρασκευή ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Γάλλο αμυντικό μέσο και προφανώς τον έπεισε να προτιμήσει την ομάδα του.

Παίρνει και Ιμπουλά!

Ένας ακόμη μέσος που ενδιαφέρονται και οι δύο σύλλογο του Μιλάνου είναι ο Ζιανελί Ιμπουλά της Μαρσέιγ (Γάλλος μέσος, από το Κονγκό). Κοστίζει περίπου 19.000.000 ευρώ και σε αυτήν περίπτωση επίσης η Ίντερ φαίνεται να έχει το πάνω χέρι!

Όσον αφορά σε αυτούς που φεύγουν, η Λίβερπουλ θέλει τον Ματέο Κόβατσιτς και η Γαλατάσαράι τον Φρέντι Γκουαρίν.

Η Ίντερ έκλεψε Κοντογκμπιά από Μίλαν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ