ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινφαντίνο: "Σύμβολο του κομψού παιχνιδιού ο Κρόιφ"

Ινφαντίνο: "Σύμβολο του κομψού παιχνιδιού ο Κρόιφ"

Ο Τζάνι Ινφαντίνο έκανε γραπτή δήλωση λίγες ώρες μετά τον θάνατο του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ, στην οποία χαρακτήρισε τον Ολλανδό ως έναν από τους κορυφαίους άσους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια έγινε φτωχότερη το μεσημέρι της Πέμπτης (24/3) χάνοντας ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη της, τον Γιόχαν Κρόιφ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών νικημένος από τον καρκίνο , και μεταξύ εκείνων που θέλησαν να εκφράσουν τη λύπη τους ήταν ο Τζάνι Ινφαντίνο.

"Ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν ένας υπέροχος παίκτης, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχει γνωρίσει ο κόσμος. Ο Κρόιφ ήταν ένα σύμβολο του κομψού παιχνιδιού. Μία έμπνευση. Μία πηγή θαυμασμού για τους οπαδούς.

Ινφαντίνο: "Σύμβολο του κομψού παιχνιδιού ο Κρόιφ"

Σημάδεψε την ποδοσφαιρική ιστορία για πάντα", τονίζει στην ανακοίνωσή του ο πρόσφατα εκλεγείς πρόεδρος της FIFA, και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος για το θάνατό του. Θα μας λείψει πολύ. Τόσο προσωπικά όσο εκ μέρους της FIFA και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους φίλους και στην οικογένειά του".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ