ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ιμπραχίμοβιτς: "Πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram πως είναι πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είναι πλέον οριστικό, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

"Ήρθε η ώρα να το μάθει ο κόσμος. Ο επόμενος προορισμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε ο Σουηδός επιθετικός, βάζοντας φωτογραφία το σήμα του αγγλικού συλλόγου και hashtag "iamcoming", δηλαδή "έρχομαι".

Αργότερα έκανε το ίδιο και στον λογαριασμό του στο twitter. Επειδή ο Ζλάταν είναι ξεχωριστός, έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνει ο ίδιος την μεταγραφή του και ο σύλλογος.

Αφού έπαιξε στην Σουηδία με την Μάλμε, στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, στην Ιταλία με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και στην Γαλλία με την Παρί Σεν-Ζερμέν, ήρθε ώρα για την Αγγλία.

Με εξαίρεση την Μάλμε, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με όλες τις υπόλοιπες και στόχος είναι στα 34 χρόνια να κερδίσει τον τίτλο και με 7 διαφορετική ομάδα σε 5η διαφορετική χώρα, έχοντας προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ θυμίζουμε πως δεν θα παίξει Champions League φέτος.

IMPOSSIBLE? F*** YOU I AM ZLATAN! Το νέο μπλουζάκι των footshirts το είδατε;

Time to let the world know. My next destination is @manchesterunited #iamcoming

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ