ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιγκουαΐν, ο γκολτζής της νύχτας!

Ιγκουαΐν, ο γκολτζής της νύχτας!

Μετά το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του Copa America ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βάλλεται από τα αργεντίνικα ΜΜΕ για τα νυχτοπερπατήματά του. Δείτε τι του καταλογίζει διάσημο μοντέλο της χώρας.

Η σεζόν έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για αυτόν, με το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Copa America κόντρα στη Χιλή που στοίχισε το τρόπαιο στην Αργεντινή, σύμφωνα όμως με τα ΜΜΕ στη "χώρα του τάνγκο" ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν άργησε να ψάξει για παρηγοριά.

Αυτό το έκανε μέσω της νυχτερινής του ζωής, με την εφημερίδα "Cronica" να τον αποκαλεί "Γκολτζή της νύχτας" ("Goleador de la noche") και να φιλοξενεί δηλώσεις της διάσημης μοντέλας και τηλεπαρουσιάστριας, Νατάτσα Τζάιτ, η οποία αναφέρει για τον "Πιπίτα":

"Προσπάθησε να κάνει κάτι και με μένα σε μία ντισκοτέκ στο Μπουένος Άιρες. Εγώ όμως δεν κυνηγώ τους ποδοσφαιριστές, δεν με ενδιέφερε πόσο πλούσιος και διάσημος ήταν.

Ιγκουαΐν, ο γκολτζής της νύχτας!

Εκείνος όμως δεν παραιτούνταν και δεν δεχόταν την άρνησή μου. Ο Ιγκουαΐν είναι άρρωστος με τις γυναίκες, είναι η πιο ενεργή διάσημη προσωπικότητα όσον αφορά στο κυνήγι θηραμάτων στη νύχτα του Μπουένος Άιρες".

Σημειώνεται πως το εν λόγω μέσο δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά υπενθύμισε και τα διάφορα "love stories" στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια ο φορ της Νάπολι, με πολλές και "εκρηκτικές" παρτενέρ...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ