ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ιάπωνας" προσεχώς ο Τόρες

"Ιάπωνας" προσεχώς ο Τόρες
AP/PAVEL GOLOVKIN

Έπαθε... Ινιέστα! Ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών θα χρειαστεί να παρακολουθήσει ο Φερνάντο Τόρες, που φέρεται να απέχει μία ανάσα από την "μετανάστευση" στην Ιαπωνία, για λογαριασμό της Sagan Tosu.

Αυξάνεται -όπως όλα δείχνουν- η ισπανική... παροικία στην Ιαπωνία, καθώς ο Φερνάντο Τόρες ακολουθεί το παράδειγμα του άλλοτε συμπαίκτη του στη "φούρια ρόχα", Αντρές Ινιέστα (σ.σ.: υπέγραψε στη Vissel Kobe), μετακομίζοντας στην Ιαπωνία για χάρη των... γιεν της Sagan Tosu.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας "As" , ο Ίβηρας επιθετικός που τον Απρίλιο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν από την Ατλέτικο , εμφανίζεται έτοιμος να αλλάξει ήπειρο, εξερευνώντας την ασιατική πλευρά του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο "El Nino" αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Sagan Tosu έναντι 800 εκατ. γιεν, ήτοι κάτι περισσότερο από 6 εκατ. ευρώ ετησίως!

Αν και βαδίζει ολοταχώς προς τη δύση της καριέρας του, ο 34χρονος φορ πρόκειται να ετοιμάσει βαλίτσες για την “χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ελπίζοντας να μην κάνει ποδοσφαιρικό... χαρακίρι.

Photo Credits: AP/Pavel Golovkin

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ