ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα της Ρωσίας στο Κατάρ

Ήττα της Ρωσίας στο Κατάρ

Το Κατάρ νίκησε 2-1 την Ρωσία σε διεθνές φιλικό στην Ντόχα, κάνοντας μάλιστα ανατροπή, ενώ το ματς είχε 4 πέναλτι! (video)

Δεύτερη συνεχόμενη φιλική ήττα υπέστη η Ρωσία, καθώς έχασε στο Κατάρ, αν και προηγήθηκε, ενώ πριν έναν μήνα είχε χάσει από την Κόστα Ρίκα (3-4).

Το Κατάρ νίκησε 2-1, με τον Μπουαλέμ Κχούκχι να ισοφαρίζει στο 35', απαντώντας στο τέρμα του Αχμέντ Σαμέντοβ από το 5', ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Καρίμ Μπουντιάφ στο 72'.

Τέσσερα πέναλτι είχε το ματς, με τα δύο πρώτα γκολ να είναι από τα 11 βήματα, ενώ από ένα χαμένο είχαν Κατάρ και Ρωσία, με τον Μαζίντ στο 29' και τον Κοκόριν στο 87', αντίστοιχα.

ΚΑΤΑΡ: Αλ Σεμπ, Μούσα, Κορέια, Κχούκχι (68' Εσά), Μαζίντ (46' Αλμαχντί Αλί), Ασαντάλα (61' Κχαλίντ), Κασόλα (46' Μπουντιάφ), Ακράμ Αφίφ, Αλί Χασάν Αφίφ (68' Ισμαέιλ), Σεαρά, Αλαελντίν (46' Ταμπάτα).

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ (58' Κριτσιούκ), Κουτέποβ, Βάσιν, Κουντριασόβ, Κομπάροβ (81' Πάντσενκο), Γκλουσακόβ, Ζόμπνιν, Ερόχιν (53' Γκαζίνσκι), Σαμέντοβ (85' Μογκιλέβετς), Κοκόριν, Πόλοζ (46' Σίσκιν).

Κατάρ - Ρωσία 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ