ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα της Μίλαν στο "Ζερλάν"

Ήττα της Μίλαν στο "Ζερλάν"

Η Λιόν νίκησε 2-1 τη Μίλαν στο φιλικό του "Ζερλάν", χάρη στα τέρματα των Φεκίρ και Λακαζέτ, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Πόλι (video)

Στο πρώτο... σοβαρό φιλικό η Μίλαν ηττήθηκε από την Λιόν στο "Ζερλάν" (2-1), με τον Κάρλος Μπάκα να ταξιδεύει από Κολομβία και τον Λουίζ Αντριάνο να έχει κάνει μόλις χτες την πρώτη του προπόνηση.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 24' με την εκτέλεση φάουλ του Φεκίρ, απάντησε ο Πόλι στο 74', αλλά ο Λακαζέτ διαμορφώσει το τελικό 2-1 στο 80'.

Ο Αλέξ είχε δοκάρι (μετά από κόντρα) για τους "ροσονέρι", ενώ ο Πόλι λίγο έλειψε από πάσα του Μάτρι να σκοράρει ξανά λίγο μετά το 1-1 και να κάνει την ανατροπή.

ΛΙΟΝ: Άντονι Λόπες, Ζαλέ (76' Λαμπιντί), Ροζ (61' Εμ'Βουεμπά), Ουμτιτί (61' Μπακαρί Κονέ), Μπεντιμό (79' Ζεφάν), Γκοναλόν (89' Καλουλού), Φερί (61' Μαλμπράνκ), Τολισό, Φεκίρ (61' Γκρενιέ), Εν'Ζι (46' Λακαζέτ), Μποβού (72' Μπενζιά).

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ (72' Ντοναρούμα), Καλάμπρια (46' Αντονέλι), Αλέξ (46' Μεξές), Έλι, Ντε Σίλιο (61' Τζακάρντο), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (72' Μοντολίβο), Νοτσερίνο (46' Πόλι), Μπερτολάτσι, Μποναβεντούρα, Σούσο (46' Τσέρτσι), Νιάνγκ (72' Μάτρι).

Λιόν - Μίλαν 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ