ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στο ντέρμπι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ήττα στο ντέρμπι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τέσσερις ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα, η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε με 1-3 απ'τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας και μάλιστα εντός έδρας (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε 1-3 απ'τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύουσας, τέσσερις ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα, στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το ματς ήταν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει με το ίδιο σκορ στην έδρα της Ανζί.

Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με την πρεμιέρα. Τριάδα στην άμυνα με τα αδέλφια Μπερεζούτσκι και τον Βάσιν, δεξιά τον Μάριο Φερνάντες και αριστερά τον Σένικοβ. Στο κέντρο οι Βέρνμπλουμ και Νάτχο, πιο μπροστά δεξιά ο Τζαγκόεβ, αριστερά ο Γκολοβίν και στην κορυφή της επίθεσης ο Βιτίνιο.

Ο διεθνής Περουβιανός, Χέφερσον Φαρφάν, άνοιξε το σκορ για την Λοκομοτίβ στο 23' με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, από ασίστ του Μανουέλ Φερνάντες και απάντησε ο Βιτίνιο στο 42' με τρομερό μακρινό σουτ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ, Αρί, έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 66', έπειτα από τραγικό λάθος του Βάσιν και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 74' ο Ντμίτρι Ταράσοβ.

photos: ФК Локомотив twitter

ΤΣΣΚΑ (5-4-1): Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ (81' Μιλάνοφ), Βέρνμπλουμ, Νάτχο (53' Τσάλοβ), Τζαγκόεβ (68' Ολανάρε), Γκολοβίν, Βιτίνιο.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ (3-6-1): Μαρινάτο, Μπαρίνοβ, Κβερκβέλια, Πεϊτσίνοβιτς, Ταράσοβ, Ντενίσοβ, Μανουέλ Φερνάντες, Φαρφάν, Λίσοβ, Αλεκσέι Μιραντσούκ (95' Κολομέιτσεβ), Αρί (85' Αντόν Μιραντσούκ).

Ήττα στο ντέρμπι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΤΣΣΚΑ - Λοκομοτίβ 1-3 (highlights)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ