ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για τη Ριέκα με αμφισβητούμενο πέναλτι και δύο αποβολές

Ήττα για τη Ριέκα με αμφισβητούμενο πέναλτι και δύο αποβολές

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Ριέκα, ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Όσιγιεκ ύστερα από αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι εις βάρος της, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 35' και τελείωσε το ματς με εννιά. (video)

Ύστερα από τρία νικηφόρα αποτελέσματα στις ισάριθμες τρεις πρώτες αγωνιστικές της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας (απέναντι σε Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, Ρούντες και Ίστρα), η Ριέκα υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια κι έφυγε από την έδρα της Όσιγιεκ με άδεια τα χέρια.

Βέβαια, την αναμέτρηση έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό η... τραβηγμένη υπόδειξη πέναλτι εις βάρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League. O Γιόβιτς εκτίμησε ότι ο Έλετζ ανέτρεψε τον Λέσιακ και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ριέκα υπέδειξε πέναλτι.

Ο αρχηγός της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάρισιτς, ανέλαβε την εκτέλεση κι αυτή ήταν εύστοχη με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το 1-0. Στο 33ο λεπτό ο Βέσοβιτς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα (35') "κρέμασε" την ομάδα του, καθώς αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη με συνέπεια να αποβληθεί.

Ο Εμπέρ προσπάθησε να ισοφαρίσει για τη Ριέκα στο 52ο λεπτό, αλλά ο Μαλένιτσα τον σταμάτησε. Η Όσιγιεκ είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά ο Γκρέζντε νικήθηκε στο 80ό λεπτό από τον Σλούγκα. Ο Μάλες, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Μπράνταριτς, αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα η προσεχής αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" να τελειώσει το ματς με εννιά παίκτες.

Η σύνθεση της Ριέκα...

Σλούγκα, Βέσοβιτς, Έλετζ, Τζούπαριτς, Τζούτα, Μίσιτς, Μπράνταριτς (22' Μάλες), Κβρτζιτς (77' Γέλιτς), Γκόργκον, Εμπέρ, Γκαβράνοβιτς (46' Μάρτιτς).

*αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Βέσοβιτς (35') και Μάλες (90'+1')

Photo credits: Novilist.hr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ