ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήθελε να επιστρέψει ο Τραπατόνι, αλλά έπεσε... παντόφλα

Ήθελε να επιστρέψει ο Τραπατόνι, αλλά έπεσε... παντόφλα

Ο 79χρονος, Τζοβάνι Τραπατόνι, δεν κρύβει ότι θα ήθελε να γυρίσει στους πάγκους, όμως αποκάλυψε πως η γυναίκα του, του το ξέκοψε για τα καλά.

Τι και αν είναι 79 ετών και έχει αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια από τους πάγκους. Ο Τζοβάνι Τραπατόνι έχει μεράκι την προπονητική και θα ήθελε να ζήσει και πάλι την καθημερινότητα ως κόουτς. Μπροστά στην γυναίκα του όμως στέκεται... σούζα και οι κανόνες της δεν παραβιάζονται. Του το ξέκοψε και ο ίδιος απλά πειθάρχησε. Ας έκανε και διαφορετικά εδώ που τα λέμε.

Ύστερα από 40 τουλάχιστον χρόνια στους πάγκους, ο Ιταλός αποφάσισε να σταματήσει μετά την πορεία του στην εθνική Ιρλανδίας (2008-2013), εντούτοις η προπονητική τού λείπει πολύ. Το ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τα 79α γενέθλιά του, τονίζοντας όμως ότι η επιστροφή του στη δράση είναι ανέφικτη λόγω συζύγου.

"Μου λείπουν οι πάγκοι, είχα διάφορες προτάσεις αλλά η σύζυγός μου, μου είπε αν βγεις από το σπίτι θα αλλάξω τις κλειδαριές και δεν θα μπορείς να ξαναμπείς", δήλωσε στην εκπομπή "Che tempo che fa" του Raiuno. Ο ίδιος δήλωσε επίσης πως πριν κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Μίλαν "δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη στιγμή που έμαθα ότι θα έπαιζα...".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ