ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήθελε να αυτοκτονήσει παίκτης που έπαιζε στη Ντόρτμουντ

Ήθελε να αυτοκτονήσει παίκτης που έπαιζε στη Ντόρτμουντ

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έφθασε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ο Ντελρόν Μπάκλεϊ, όταν αγωνιζόταν στη Ντόρτμουντ. Ήθελε να κρεμαστεί, αλλά τον έσωσε η σκέψη ότι θα μεγάλωνε χωρίς πατέρα η κόρη του.

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έφθασε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ο Ντελρόν Μπάκλεϊ, όταν αγωνιζόταν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 40χρονος Νοτιοαφρικανός, σε συνέντευξη του στη "Bild", ανάφερε ότι το 2005 ήταν μία κακή χρονιά για εκείνον στη γερμανική ομάδα, καθώς σε 28 συμμετοχές δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως "πήγα σε μια συγκέντρωση με οπαδούς, οι οποίοι με έβρισαν και με έφτυσαν", τονίζοντας ακόμα πως η δίχρονη κόρη του είχε πτώση από τις σκάλες του σπιτιού του, με τον ίδιο να παλεύει με τη κατάθλιψη.

"Μία μέρα πήρα την απόφαση να τερματίσω τη ζωή μου", αποκάλυψε ακόμα, λέγοντας πως είχε πάρει σχοινί και σχεδίαζε να κρεμαστεί από το μπάνιο του σπιτιού του. Εντούτοις, η προσευχή στον Θεό και η σκέψη πως η κόρη του θα μεγάλωνε χωρίς πατέρα, τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Ο δανεισμός του στη Βασιλεία άλλαξε τα πράγματα για τον ίδιο προς το καλύτερο, ενώ σήμερα εργάζεται ως βοηθός στην Amazulu FC, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Νοτίου Αφρικής. Παράλληλα συμμετέχει και στο Dancing with the Stars της χώρας του. Ο Μπάκλεϊ είχε αγωνιστεί και στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ