ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλικιωμένοι συνόδευσαν τους παίκτες της ΑΪΚ στον αγωνιστικό χώρο!

Ηλικιωμένοι συνόδευσαν τους παίκτες της ΑΪΚ στον αγωνιστικό χώρο!

Αντίθετα από το σύνηθες, ηλικιωμένοι (ανάμεσά τους κι ο Λέναρτ Γιόχανσον) συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΪΚ Στοκχόλμης κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση με τη Γκέφλε. (video)

Την παράσταση στην αναμέτρηση της ΑΪΚ Στοκχόλμης με την Γκέφλε για την 22η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος "έκλεψε" η είσοδος των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας.

Αυτή τη φορά δεν ήταν παιδιά - ball boys - που συνόδευαν τους παίκτες της ομάδας της πρωτεύουσας της Σουηδίας, όπως είναι το πιο σύνηθες.

Ηλικιωμένοι, οι περισσότεροι με τη βοήθεια των παικτών της ΑΪΚ τους συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδό τους σε αυτόν. Ανάμεσά τους και ο πρώην πρόεδρος της UEFA και επίτιμος πρόεδρος της ομάδας της Στοκχόλμης, Λέναρτ Γιόχανσον.

Σε ηλικία 86 ετών ήταν ο πιο νέος από τους 11 ηλικιωμένους. Ο Άκε Γίγκστάιτ, σε ηλικία 96 ετών, υποστήριξε μετά το τέλος του ματς: "Είναι μια καλή χειρονομία. Είμαι μέλος της ομάδας τόσα χρόνια και ζω μια στιγμή τόσο ιδιαίτερη". Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ