ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σαν Λορένσο παίρνει Βιάγκρα!

Η Σαν Λορένσο παίρνει Βιάγκρα!

Η αργεντίνικη Σαν Λορένσο ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του ημιτελικού με την Μπολίβαρ στο Κόπα Λιμπερταδόρες και προορίζει τη χρήση του Βιάγκρα για να νικήσει το υψόμετρο του Λα Πας.

Η Σαν Λορένσο ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του μεγάλου ημιτελικού με την Μπολίβαρ στη Βολιβία, με το υψόμετρο της πρωτεύουσας Λα Πας, να είναι ένας επιπρόσθετος αντίπαλος για τους Αργεντινούς που προορίζουν τη χρήση του γνωστού για την επίδρασή του στη σεξουαλικότητα φαρμάκου, Βιάγκρα, προκειμένου να το υπερνικήσουν παρά το γεγονός ότι το σκορ του πρώτου αγώνα έχει εξασφαλίσει σχεδόν την πρόκριση στον τελικό.

Η επιστημονική εξήγηση δόθηκε από τους υπευθύνους της ομάδας της Αργεντινής, καθώς η επίδραση του φαρμάκου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Ο τεχνικός της ομάδας από το Αλμάγρο έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν το εν λόγω φάρμακο και συγκεκριμένα όταν προπονούσε την Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ, με επιτυχία. Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, βρίσκεται σε υψόμετρο 3.600 μέτρων και αυτός ο παράγοντας είναι που δυσκολεύει παραδοσιακά τις υπόλοιπες ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Αλμάγρο, η Σαν Λορένσο νίκησε με το ευρύ 5-0 την Μπολίβαρ και τώρα πρέπει να το υπερασπιστεί, έστω και με τη βοήθεια του Βιάγκρα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ