ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή!

Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε τις 20 ευρωπαϊκές ομάδες που δαπάνησαν τα περισσότερα χρήματα.

Την περίοδο των μεταγραφών που έληξε χθες (1/9) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Η διοίκηση της Μάντσεστερ είχε έσοδα-έξοδα 140 εκατ. ευρώ(!) τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Στην 2η θέση, πολύ πίσω από την Μάντσεστερ, βρίσκεται η Άρσεναλ, με 80 εκατ. ευρώ έσοδα-έξοδα. Στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου πήρε τον Ντάνι Γουέλμπεκ από την Μάντσεστερ και η πιο ακριβή καλοκαιρινή της μεταγραφή είναι ο Χιλιανός Αλέξις Σάντσες

Στην 3η θέση της λίστας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα που αγόρασε τον Ουρουγουανό Λουίς Σουάρες από την Λίβερπουλ. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι μέσα στην 20αδα βρίσκεται η Τουρκική Τράμπζονσπορ των Αβραάμ Παπαδόπουλο, Καρλ Μετζανί και Όσκαρ Καρντόσο.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στην λίστα η Ρεάλ και η Τσέλσι όπως και ότι η Αλ-Αραμπί του Κατάρ βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας! Δείτε τον πίνακα με τις 20 ομάδες που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα στις μεταγραφές και την διαφορά με τα έσοδα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ