ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή των Λίβερπουλ και Σίτι για το ICC

Η αποστολή των Λίβερπουλ και Σίτι για το ICC

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν γνωστοποιήσει την αποστολή της για το διεθνές τουρνουά ICC, το οποίο θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες σε Αμερική και Κανάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

Την αποστολή τους για το ICC ανακοίνωσαν οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Ολυμπιακό για την 2η και την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου τουρνουά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι "Πολίτες" του Μανουέλ Πελεγκρίνι ταξιδεύουν για τις ΗΠΑ και στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αρκετά από τα μεγάλα αστέρια τους. Οι Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Νασρί, Γιόβετιτς και Ντζέκο θα βρεθούν στο τουρνουά και θα είναι απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας στις 2 Αυγούστου στη Μινεάπολις.

Αναλυτικά η αποστολή: Ράιτ, Καμπαγιέρο, Χαρτ, Ρίτσαρντς, Μπογιάτα, Ρέκικ, Κλισί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Ντεναγιέρ, Χάβι Γκαρσία, Φερνάντο, Ρόντγουελ, Νάβας, Σινκλέρ, Σίλβα, Γιαγιά Τουρέ, Χέους, Νασρί, Γιόβετιτς, Ντζέκο, Γκιντέτι.

Οι εκλεκτοί του Ρότζερς

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Soldier Field την Κυριακή 27/07 στις 17:00 (28/07 01:00 ώρα Ελλάδος). Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα ταξιδέψει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού με όλα της τα αστέρια καθώς και όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Άγγερ, Άλεν, Μπορίνι, Τσαν, Κόντι, Κόατες, Κουτίνιο, Ενρίκε, Φλάναγκαν, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ίμπε, Γιορί, Τζόνσον, Τζόουνς, Κέλι, Λαλάνα, Λάμπερτ, Λέιβα, Μάρκοβιτς, Μινιολέ, Φίλιπς, Ρέινα, Ρόμπινσον, Σακό, Σκρτελ, Στέρλινγκ, Στάριτζ, Σούσο, Τεξέιρα, Τουρέ, Γουάρντ και Γουίσντομ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ