ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ζωή χωρίς τον Μέσι

Η ζωή χωρίς τον Μέσι
© AP

Ο Λιονέλ Μέσι την Τρίτη επέστρεψε στις προπονήσεις με ελαφρύ τρέξιμο, ο προπονητής της Αργεντινής κάνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν, ενώ ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας τονίζει πως ο Μέσι δεν προσέχει τον εαυτό του

Είναι δεδομένο πως γενικά υπάρχει μία ανησυχία για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, δηλαδή από την Μπαρτσελόνα, την εθνική Αργεντινής, τους φανς του ανά τον πλανήτη, αλλά και τον ίδιο.

"Ο Μέσι ανησυχεί για τον τραυματισμό του. Θέλει να παίζει σε όλα τα ματς και είναι δύσκολο πολύ για αυτόν να είναι εκτός γηπέδου", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα.

"Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει, αυτό που λέω εγώ συνέχεια είναι πως ο Μέσι πρέπει να προσέχει τον εαυτό του. Είχε μπει στο στάδιο της αποθεραπείας και αυτά είναι καλά νέα. Νομίζω πως θα είναι σε καλό επίπεδο όταν επιστρέψει".

"Λέω πάντα πως πρέπει όλοι μας να προσέχουμε τον Μέσι. Εδώ στην Αργεντινή παίζει μόνο ένα ματς στους 3 μήνες", προσθέτει ο Μπάουσα, απαντώντας ουσιαστικά σε αυτούς που κατηγορούν την εθνική ομάδα για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή στον προσαγωγό.

"Ο Μέσι δεν προσέχει τον εαυτό του"

Ο Γενικός Γραμματέας των εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Χόρχε Μιαδόσκι, είχαν πιο σκληρός, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στον Μέσι. "Αυτός που δεν είναι προσεκτικός είναι ο παίκτης, ο οποίος θέλει πάντα να παίζει. Πρέπει να τον προσέχουμε όλοι μαζί", τόνισε ο Μιαδόσκι σε ραδιοφωνικό σταθμό.

"Νομίζω πως η εθνική ομάδα φροντίζει τους παίκτες με τον καλύτερο τρόπο. Στείλαμε γιατρό για την επέμβαση του Αουγκούστο Φερνάντες και αυτός μετά πήγε να δει τον Μέσι. Πρέπει να προσέχουμε όλους τους διεθνείς παίκτες".

"Θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας για να ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 το Νοέμβρη. Πρέπει να ευχαριστούμε τους παίκτες που έρχονται να παίξουν για την φανέλα. Πρέπει να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και χωρίς αυτόν".

Τα πλάνα χωρίς τον Μέσι

Ο Μέσι επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις, φυσικά με ελαφρύ τρέξιμο. Θυμίζουμε πως στις αρχές Σεπτέμβρη είχε γυρίσει από την Αργεντινή με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Βιάστηκε να επιστρέψει στα γήπεδα και στο ματς με την Ατλέτικο στις 21/9 αποχώρησε και πάλι τραυματίας.

Η Αργεντινή παίζει με Περού και Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ο Μπάουσα αποκάλυψε τα πλάνα του χωρίς τον Μέσι.

Προσανατολίζεται λοιπόν να παίξει με τον Ιγκουαΐν στην κορυφή και τον Αγκουέρο από πίσω του, βάζοντας τον Ντιμπάλα δεξιά αντί του Μέσι και τον Ντι Μαρία αριστερά.

Η ζωή χωρίς τον Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ