ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

H Ζενίτ βρήκε τον αντί-Μανωλά

Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η Ζενίτ, σε περίπτωση που η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά ναυαγήσει οριστικά, θα κινηθεί για την απόκτηση του Χέισον Μουρίγιο απ' την Ίντερ.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ οδεύει προς οριστικό ναυάγιο, αφού οι διοικούντες τη ρωσική ομάδα είναι δυσαρεστημένοι απ' τη συμπεριφορά του Έλληνα στόπερ, με συνέπεια οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν "παγώσει" τις τελευταίες ώρες.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης (28/06) ο 26χρονος αμυντικός έπρεπε να πάει σε ιατρικό κέντρο (Villa Stuart clinic) για να περάσει έναν πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, αλλά εν τέλει δεν πήγε. Ο λόγος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ήταν οικονομικός, καθώς απαιτεί να πληρωθεί σε ευρώ και όχι σε ρούβλια (4.000.000 ευρώ τον χρόνο).

Παρ' όλα αυτά, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Μπορεί να έδωσαν διορία στον Μανωλά μέχρι το Σάββατο (01/07) προκειμένου να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρότασή τους, αλλά την ίδια ώρα έχουν βρει τον "εκλεκτό" σε περίπτωση που το deal με τον Έλληνα στόπερ "ναυαγήσει" οριστικά.

Inter Milan's Jeison Fabian Ceron Murillo, celebrates after scoring during the Italian Cup Soccer match between Inter Milan's and Bologna's in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Jeison Fabian Ceron Murillo, celebrates after scoring during the Italian Cup Soccer match between Inter Milan's and Bologna's in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

(AP Photo/Luca Bruno)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport", στο στόχαστρο του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται ο Χέισον Μουρίγιο, με τον οποίο ο Ιταλός τεχνικός συνυπήρξε στην Ίντερ και γνωρίζει τις δυνατότητές του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, το κόστος της μεταγραφής δεν θα υπερβεί τα 15.000.000 ευρώ, δηλαδή οι Ρώσοι θα προσφέρουν μόλις τα μισά χρήματα.

Οι "νερατζούρι" δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Κολομβιανού στόπερ, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορέσουν να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία για την απόκτηση του Αντόνιο Ρίντιγκερ απ' τη Ρόμα. Τη φετινή σεζόν ο Μουρίγιο σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 34 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ