ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έδωσε το περιβραχιόνιο σε 14χρονο!

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έδωσε το περιβραχιόνιο σε 14χρονο!

Το φιλικό ματς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τη Βίρεν ήταν ιδιαίτερο για το Βούλγαρο αμυντικό, Βαλεντίν Άντον, καθώς σε ηλικία 14 ετών φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. (VIDEO)

Οι καιροί της δόξας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την ομάδα της βουλγαρικής πρωτεύουσας να υποβιβάζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας, λόγω χρεών. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της να εμπιστευτούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε έναν 14χρονο.

Ο Βαλεντίν Άντον πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με τη Βίρεν. Ο ίδιος ο 14χρονος Βούλγαρος αμυντικός δεν γνώριζε για την απόφαση του τεχνικού της ομάδας, Χρίστο Γιάνεφ, και μάλλον την αντιμετώπισε ως ευχάριστη έκπληξη.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας συνέτριψε με 5-1 τη Βίρεν, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Ο 14χρονος Βαλεντίν Άντον, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτή τη φιλική αναμέτρηση ούτε και την απόφαση του τεχνικού του, Χρίστο Γιάνεφ, να φορέσει αυτός το περιβραχιόνιο του αρχηγού παρά το νεαρό της ηλικίας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ